Felelősségvállalás

A gazdasági tevékenység mellett a vezetőknek és a munkatársaknak is fontos a fenntartható fejlődés, a társadalmi felelősségvállalás, az etikus gazdálkodás. Ezekből néhányat az alábbiakban mutatunk be.

loading...
Első kategória
Második kategória
Grundfos Tatabánya KC

A Grundfos Tatabánya Kézilabda Club 1942-es megalakulása óta négyszer nyert Magyar Bajnokságot, kétszer Magyar Kupát. Történelmük legdicsőségesebb időszakát, az 1974 és 1984 között eltelt évek jelentik.

Teljes cikk
Segítsünk együtt!

Az Ukrajnában dúló háború embertársaink millióinak életét dúlta fel. Kiemelten fontosnak éreztük, hogy támogatást adhassunk, a hazájukat elhagyni kényszerülő ártatlan civileknek, gyermekeknek. 

Teljes cikk
A tatai Diákotthon játszótere

A tatai Diákotthon dolgozói és diákjai összefogásával jött létre az a kezdeményezés, melynek célja egy játszótér megvalósítása. A speciális igényű játszótér megépítéséhez, a Tabak Team Kft. is hozzájárult.

Teljes cikk
Kőkúti Sasok Diáksport Egyesület

"Mindenki tehetséges valamiben" – ez az 1983-ban alapított a Kőkúti Általános Iskola jelmondata. Az alapítással egy időben jött létre az iskolai diáksportkör is azzal a céllal, hogy a gyermekek már alsó tagozaton szeressék meg a sportot.

Teljes cikk
Mocsa Községi Sportegyesület

A mocsai Községi Sportegyesület 1946-óta működő szervezet.  Az egyesület fellendülése, a 90-es évek közepén kezdődött. Ekkor vált lehetségessé ifjúsági csapat létrehozása, és szervezetten elkezdtek foglalkozni a tizenéves korosztállyal.

Teljes cikk
MVM-OSE LIONS - Oroszlányi SE

Az Oroszlányi Sport Egylet hitvallása, hogy nemcsak sportolókat, hanem önmagukért és másokért felelősséget érző, közösségben gondolkodó, együttműködésre kész, fizikai és szellemi értelemben egyaránt egészséges embereket neveljen.

Teljes cikk
Nemzetközi Kocsitoló Verseny

A Komárom-Esztergom megyei Kocs igazából a kocsi szülőföldje. Erről a településről indult el hódító útjára az első kényelmes, jól forduló, ló vontatta kocsi.

Teljes cikk
Tóth Reni énekesnő

Tóth Reni harmadik, Utazók éneke címet kapott szólólemeze, 2020. Február 27-én jelent meg. A Kormorán énekesnőjeként vált ismertté Magyarországon.

Teljes cikk

Search